вторник, 2 април 2013 г.

Саган се извини за стискането на дупето

23-годишният Петер Саган се извини на русокосото момиче, с което си направи неприятна шега при награждаването на призьорите в Обиколката на Фландрия в неделя. Словакът, завършил на второ място в Тура на Фландрия, като стисна по дупето момичето, което точно тогава целуваше победителя Фабиан Канчелара.

След тази случка Саган се извини на момичето със специално видео обръщение. "Искрено се извинявам на Мая за това, което направих на подиума след състезанието, защото сгреших и не мислех какво правя. Не трябваше да го правя. Надявам се че Мая и всички останали, които съм обидил, да разберат колко много съжалявам и да приемат моето извинение. Обещавам да се държа по-уважително в бъдеще", каза Саган.



25-годишната Мая, от своя страна, обясни как се е почувствала в момента на случката. "Изведнъж почувствах неговата ръка. Не я видях, защото бях с гръб към него. Бързо разбрах какво се бе случило и замръзнах на място", сподели блондинката. Тя призна, че си е мислела дали да шамароса словака, но е сметнала, че ако го направи, ситуацията ще стане още по-неловка. "Наистина си го мислех, но трябваше да постъпя професионално. Ако бях реагирала, само щях да усложня нещата. Милиони зрители бяха пред телевизорите си", коментира Мая Лей и добави, че приятелят й не е останал очарован от случката: "Не му хареса. След състезанието той бе залят от съобщения, но за щастие запази спокойствие".



Няма коментари:

Публикуване на коментар